Mijn naam is David van Keulen, ik ben woonachtig in Wezep en ik ben op mijn achtste bij de plaatselijke muziekvereniging Christelijke Muziekvereniging De Eendracht Wezep begonnen met het bespelen van slagwerk. Bij deze vereniging heb ik mijn eerste slagwerklessen gehad en heb ik geleerd te spelen in een fanfare. 

Tot op heden speel ik bij de fanfare van De Eendracht Wezep en sinds 2018 ben ik begonnen bij het A-slagwerkensemble van het Elspeets Fanfare Korps. Naast de fanfare en het slagwerkensemble heb ik nog verschillende invalprojecten bij diverse orkesten gedaan.  

Vanaf september 2020 volg ik de Vooropleiding Klassieke Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle, waar ik ook de bachelor zal volgen. Momenteel investeer ik vooral in een brede ontwikkeling in zowel het ongestemde slagwerk als het gestemde slagwerk.  

Met veel plezier maak ik onderdeel uit van Suol Percussion, waarbij het kamermuziek project mijn eerste ervaring was met Suol.  

Op het filmpje ziet u een gedeelte van het werk Morris Dance geschreven door William Kraft. Een Morris Dance is een Engelse volksdans met ritmische begeleiding, in dit werk probeer ik de ritmische begeleiding op muzikale wijze te vertolken.

 Veel luisterplezier!